mercoledì 7 dicembre 2016

Párkatt

Az egyház örül minden olyan találkozásnak, ami a jövőt hordozza és a legszebb ilyen egymásra találás az, amikor a családalapítás vágyával jön össze két ember. Ez a társkereső honlap, a párKatt. Sok ismerkedési lehetőség elveszett, és ha adódik helyettük más, azt érdemes kihasználni. A megtalált boldogság örömével szeretnénk biztatni minden párkeresőt, hogy bátran éljenek a Gondviselés adta lehetőségekkel itt a párKatt.


Skip navigation Sign in.

Ez a könyv a könyvek könyve” – Gárdonyi Géza a Bibliáról. Negyedik születésnapját ünnepli a ParKatt. Ehhez kíván segítséget nyújtani a Valentin nappal indult párKatt elnevezésű honlap.


Már elkezdődött a regisztráció a katolikus „társtaláló” oldalra. A párKatt Ausztriában hat éve eredményesen működő minta alapján tanácsadói és eseménynaptár rovattal segíti a kapcsolatépítést. Bíró László püspök atya mellett párokat is kérdeztünk arról. MÉCS által közösen szervezett programra szeretettel várjuk a szabad állapotú egyedülállókat minden korosztályból.


A programról bővebben A részvétel feltétele a párKatt.

Párkatt Rendezvényszervező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. According to Crefoport s. A párKatt -tagok által vallott katolikus értékrend hatalmas közös alapot teremt: ennek köszönhető, hogy a párKatt. Nagykovácsi, Búzavirág utca 6. Ez a gyűjtemény a Magyar Kurír és a párKatt. Hivatkozással szabadon továbbadhatók. A Nők Lapja-szerkesztő vallomása: van-e szexuális élet a házasság után?


A szerelem valóban elmúlik a házasságban. Párkeresés és szerelem online – beszélgetés Martin Kuglerrel, a katolikus párkereső alapítójával. PárLépés Farsangi Bál.


Bár még messzinek tűnhet, érdemes. Bécsben ünnepelt „ párKatt -esküvő” is. Fontos újdonság, hogy megszületett a PárKatt mobiltelefonra optimalizált változata, ami remélhetőleg sokak számára segítséget jelent majd a társkeresés során.


Február 14-én ünnepli harmadik születésnapját a párKatt. A három éve működő honlapon harminc boldog pár köszönőlevele olvasható. A hívő, katolikus értékrendű egyedülállók egymásra találását segítő párKatt.


Sok oldal próbálja meg azzal bővíteni felhasználói körét, hogy vallási szűrőt is beállíthatnak a tagok, de sokan regisztrálnak olyan keresztény társkeresőkre is, mint a párKatt vagy az önkéntesek által működtetett Keresztény társ, melyen havonta hatvanezer ember is megfordul.

Krúdy Tamás újságíró, a párKatt. Képmás Estek Szabadegyetem Sorozatának vendége. A házasság értelme - videó Mi a házasság értelme?


Miért ellenzik sokan az egyneműek házasságát? Két héttel az első születésnap előtt megköttetett az első szentségi házasság, amely a párKatt. Felmerülhet a kérdés az eddigiek alapján, hogy miért az anonimitás.


Különbözőek vagyunk, nem érezzük egyformán komfortosan magunkat a nyilvánosság előtt. A PárKatt közreműködésével találtam meg a párom, és immár házasokként szeretnénk mindezt meghálálni történetünkkel. Mindketten dolgoztunk, és imádkoztunk, mert harminc felett már felkiált a lélek, hogy megtalálja a párját.


A párKatt különleges módon ünnepelte születésnapját: Társkeresés sikergaranciával elnevezésű akciót indított, melyben garantálja, hogy ha a társát kereső hat hónapon át következetesen betartja a párKatt javaslatait, a hatodik hónap végére találni fog valakit, „aki igazán fontos neki. Katolikus párkereső honlap indul csütörtöktől párKatt. Kinek-kinek választása szerint: 1-km közötti távok Budapest-Sziklatemplom, Csobánka, Pilisszentlélek, Szob és Márianosztra.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari