mercoledì 22 marzo 2017

Pepeljasto smeđa boja kose

Pepeljasto smeđa boja kose

U nastavku vam predstavljamo savršenih deset ideja za uvrstavanje ove nijanse u vaš. Kako je smeđa jedna od najnezahtevnijih nijansi, možete vrlo lako dostići do zdrave farbane kose. Najzdravije farbane kose su upravo smeđe (i tamnije). Ne zahteva redovno farbanje, dužina se nikad ne farba dva puta, samo se preliva.


Pepeljasto smeđa boja kose

Tako je kosa uvek zdrava, a boja sveža. Najbolja boja kose za prve sijede keyboard_arrow_right. Pepeljasto plava kosa. Drage naše djevojke, žene, nemojte strahovati od sijedih vlasi. Smeđa boja kose Smeđa boja kose.


Današnje boje za kosu nude pregršt ideja koje vam mogu pomoći da svoj izgled dovedete do savršenstva. Među bogatom paletom boja možete naći boje kao što su plava, smeđa , crna i crvena. Ukoliko tek želite da postanete brineta ili ste već brineta koja želi da poboljša i obogati boju svoje kose , onda bi bilo idealno da koristite neku od sljedećih boja , tj. Pijesak smeđa Idealna je za kraće stilove, jer pomaže licu da izgleda nježnije. Postoje neka opšta pravila kako se označavaju boje za kosu.


Pepeljasto smeđa boja kose

Brojevi nakon tačke označavaju odsjaj i pepeljasti odsjaj označava se brojem 1. Kod Garnier farbi za kosu situacija je slična. Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom. Pomislimo na boju kave poput espressa, moche i cappuccina, također boju zemlje, drva i jesenjeg lišća te čokolade, bombona od karamele i peciva s cimetom. Najdraža nijansa Armina Morbacha jest cappuccino smeđa.


Ombre i balejaž su najpopularniji izbori koje pravimo tokom leta, međutim, svetle nijanse kose ne odgovaraju svima. Zato je vreme za novi trend - pepeljasto smeđu nijansu - koji će sve brinete voleti. Naš omiljeni trend za brinete je trenutno pepeljasto smeđa. Ova boja kombinuje hladne,srebrne tonove sa braon nijansama. Otkrijte pepeljasto smeđu boju u trendu.


Svijetlo crvena kosa. Zlatno smeđa boja djeluje potpuno prirodno i daje toplinu vašem licu. Podloga za ovu boju treba da bude svijetlo smeđa te se izvlače pramenovi koji su nekoliko nijansi svjetliji od nje. Najbolje od svega je to što ova boja djeluje toliko prirodno da je sasvim dovoljno da pramenove izvlačite dva do tri puta godišnje. Plava boja kose je seksi, razuzdana i uvek primećena!


Ukoliko, ipak, želite da još više odskočite iz gomile i zasenite scenu, prepustite se sve većem hitu modne industrije, za Vas postoji i posebna nijansa – pepeljasto plava. Ako ste prirodna brineta, pramenove srednje duljine obojite u dvije do tri nijanse svijetlije od boje vaše kose , a na vrh kose dodajte nekoliko pramenova u boji kestena. Srednje pepeljasto smeđa. Ovaj ombre look vrlo uspješno nosi Mila Kunis. Njezini pramenovi su posvjetljeni prema vrhovima dok je baza tamno- smeđa boja , a svi su tonovi hladni.


Pepeljasto smeđa boja kose

Kestenjasta boja kose se ispostavila kao savršena boja za poigravanje pramenovima. Ukoliko na takvu boju kose stavite crvenkaste ili bakarne pramenove, onda će vaša kosa imati odsjaj vatre, a vaš celokupan izgled će biti seksipilniji i atraktivniji. Copper dark blonde () biće srednje smeđa nijansa sa riđim odsjajem, 5. Izrastak moja prirodna, neka 6. Ovoga puta odlučila sam da izaberem neku sredinu, osmicu, tačnije 8.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari