giovedì 7 maggio 2020

Szexhinta

Szexhinta

Amikor azt hiszed már minden izgalmasat kipróbáltál a szexben rátalálsz a szexhintára, ami egészen új dimenziókba repíti a szeretkezésed. Ft, de egyszerű Ajtó-hintát már 14. Szexshop kínálatában. Ft-tól is beszerezhettek, csak a pénztárcátok szabhat határt a választott darab típusának, minőségének.


Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Felfokozott szex-élmények, eddig még nem tapasztalt behatolási pozíciók játékos, könnyen kivitelezhető formában a Hot Rocking szexhintának köszönhetően! Megoldás a szexhinta. A szexhita biztonságos, teherbíró övekkel van ellátva. A hinta elsősorban a nő kényelmes ülését szolgálja és a mennyezetre kell felszerelni (erős kampót és dübelt érdemes használni!).


A puha övek a nő combja körül helyezkednek el, így a partner oda és vissza tudja őt hintáztatni. VIDEÓ - Alexis Adams és párja egy szexhintát tesztelnek, amire a legjobb mód a baszás benne. A szexhinták abban segítenek, hogy sokkal többféle szex-pozitúrát ki tudjatok próbálni kedveseddel. A SexMax multi Varió kétszemélyes szexhinta minden igényt kielégítő, egyedülállóan kellemes élvezeteket nyújtó eszköz.


Szexhinta

SexMAX multi Vario - kétszemélyes szexhinta. Kiváló minőségű, mérnöki konstrukció által összeállított, széles, rugós, erős fém váz, puha borítá. A szexhinta azért is nagyon jó, mert nemcsak eszméletlen élvezetet és egy kis huncutságot tud vinni a hétköznapi szexuális életetekbe, hanem mert erősíteni is fog, hiszen azért valamennyire kell benne kapaszkodni is, viszont úgy vannak kialakítva a hevederek, hogy ne csússzanak, és könnyen meg lehessen bennük támaszkodni. Sokféle variáció és beállítási lehetőség rejlik ezekben a szexberendezésekben.


A szexhinta ebben az esetben pántokkal és hurkokkal van ellátva, amelyek két rúddal rendelkeznek, és a zárt ajtóra lehet rögzíteni. Ezek a legolcsóbbak a szexhinták között, könnyen beállíthatók, és szállításuk is egyszerű, akár nyaralás közben is. Hátrányuk, hogy nem sok rugalmasságot kínálnak. Hihetetlen, amit az ember ezzel a hintával véghez vihet: minden pozitúra, ami az ágyban technikailag lehetetlen, azt ez a hinta lehetővé teszi, a határokat csak a Ti fantáziátok szabja meg!


Szexhinta

A szexhinta sokak számra egy értelmezhetetlen szexuális eszköz, nem látnak benne semmilyen fantáziát. Azonban be kell látnunk, hogy a szexhinta egy olyan szexuális eszköz, ami hatalmas élményben részesítheti mind két felet. Gyors szállítás, teljes.


Gondolom senkinek sem kell bemutatni Marok Marcsát, hisz milliószor kisegített már minket magányos éjszakáinkon. De vannak napok mikor egyszerűen valami újra. Mennyekbe repítő szexhinta. A forró szexjátékokhoz!


Szexhinta

A fekvőfelület x 60cm (anyaga: 1 Polyester). A rögzítő pántok, valamint a csukló - és bokapántok állíthatók, nagyon erős anyagból készültek. Magyarország legkedveltebb szex és erotikus webshopja. Minden ami a jó szexhez kell egy helyen.


Erotikus Webáruház felnőtteknek szóló tartalommal rendelkezik, ezért csak akkor léphet be a webáruházba, ha már elmúlt éves!

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari