martedì 18 agosto 2015

Hormonmentes spirál

Hormonmentes spirál

Hormonmentes , hatékony fogamzásgátló spirál , mely akár éven keresztül nyújt megbízható védelmet. A spirálok új generációja - Válts hormonmentesre most! Spirál és hormonális spirál.


Hormonmentes spirál

IU IUCD néven is megtalálhatod (az Intrauterin Contraceptive Device, méhen belüli fogamzásgátló eszköz angol elnevezés rövidítése). Ezekről még nem írtam részletesebben, mert fel sem vetődött, hogy ezt a fogamzásgátló eszközt válasszam. A spirál egy viszonylag kicsi, T-alakú, rezet vagy nemesfémet tartalmazó eszköz, amelyet kizárólag nőgyógyász helyezhet fel a méhbe. A peteérést nem befolyásolja: a spirál rézionokat bocsát ki, amelyek lelassítják a spermiumokat, és szinte lehetetlenné teszik a mozgásukat a méhen belül, meggátolva ezzel a megtermékenyítést. A spirál használatát főként a már szülteknek javasoljuk, és elvileg inkább a fémes spirálokat tehetjük fel fiatalabbaknak, mert abból van kisebb méret és vékonyabb is.


Tudj meg minél többet a hormonális és hormonmentes megoldásokról. Cikkünkben olvashatsz előnyökről, hátrányokról és költségekről is. Mik azok a méhen belüli spirálok vagy IUD-k? A méhen belüli spirál olyan fogamzásgátló módszer, mely a méheden belül fejti ki hatását. Miért érdemes a hormonmentes MelbeaGold spirál mellett dönteni?


A szabadalommal védett MelbeaGold spirálok hatóanyaga arany-réz ötvözet tartalmú huzal, melynek réz aktív anyaga a mélyebb rétegeiben található aranyat diffúz eloszlásban tartalmazza. Caya caya pesszárium ciklus cikluskövetés Cserháti-Herold Janka felelősség FemCap fertility awareness method fogamzásgátlás fogamzásgátlás_összehasonlítás fogamzásgátló férfi fogamzásgátló használati tippek használati utasítás hormon hormonmentes hormonmentes. Megfelelő feltételek mellett, illetve előkészítés után nőgyógyász helyezi fel, és rendszeres ellenőrzés mellett akár több évig is a méhben maradhat. A Femcap-ot ideiglenes megoldásnak szántam addig, amíg a spirál felhelyezésre nem került, szóval nem a hormonmentessége fogott meg leginkább.


Ez lehet befolyásolta a véleményemet és a türelmemet a termékhez, szóval másnál ez lehet máshogy lesz. A Caya pesszárium természetes, biztonságos, hormonmentes fogamzásgátló eszköz tudatos nőknek. A különleges eszköz egyetlen, univerzális méretben kapható.


Nem tartalmaz hormonokat, hatása – a hagyományos rézalapú spirálokhoz hasonlóan – kizárólag réztartalmában rejlik, amely bizonyítottan hatékony és biztonságos fogamzásgátló. Felhelyezés után pedig jóformán nincs rá gond. T-alakú, és spirál alakban tekeredik rajta a hatóanyagot kibocsátó szál (például réz). A hüvelyi, hormonmentes fogamzásgátló film huszonegynéhány évvel ezelőtt egy magyar orvos találmánya volt, majd az eszköz új, korszerű formában Amerikából tért vissza.


Hormonmentes spirál Viszonylag népszerű fogamzásgátló módszer, hiszen a nőgyógyászod egyszer felhelyezi, majd neked évekig nincs vele gondo állandó védelmet kínál a nem kívánt terhességgel szemben. A spirál négy-öt centiméter körüli, lapos, rugalmas műanyagból vagy rézből készült kis szerkezet, mely méhen belüli fogamzásgátló eszköz. A spirál nem receptköteles, tehát bárki megvásárolhatja a patikában.


Hormonmentes spirál

A Pharmatex hormonmentes , helyi hatású fogamzásgátló gyógyszercsalá vény nélkül kapható a patikában. Az egyéni igényekhez igazodva négy különböző formában kapható: hüvelykúp, hüvelykrém, lágy hüvelykapszula és hüvelytabletta. A spirál rendkívül kevés figyelmet igényel a felhelyezés után.


Csupán arról kell megbizonyosodnunk havonta, hogy a fonál a helyén van e még. Nem kell havonta lejárni a patikába az újabb tabletta adagért. A MelbeaGold spirálok a már jól ismert és közkedvelt arany-réz ötvözetű spirál előnyeit egy szabadalmaztatott újítás révén tovább erősítik. A hormonmentes MelbeaGold spirálok képviselik az egyik legújabb fejlesztést ezen a területen.


Hormonmentes spirál

Hormonmentes Módszerek Vannak, akiknek az orvosuk nem javasolja a hormontartalmú készítményeket, mások egyszerűen félnek tőlük, illetve aka aki kora miatt nem szedhet fogamzásgátló tablettát. Az antibébin túl léteznek azonban más módszerek is, melyekkel elkerülhető a nemkívánt terhesség.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari