giovedì 10 dicembre 2015

Magányos vagyok

Ma láthatjátok az második részét a “Segíts, Borka! Kiválasztottam pár barátsággal és egyéb mindennappal kapcsolatos. Our new desktop experience was built to be your music destination.


Elmúltam éves, belépek Még nem vagyok éves más is használja ezt a gépet Ha felnőtt vagy, és szeretné hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot. A magány egyfajta „én már senkinek sem kellek, egyáltalán nem vagyok fontos senkinek” életérzéssel párosul. Minél inkább így érezzük magunkat, annál kevésbé fogunk tudni nyitni, és máris belekerültünk a 22-es csapdájába.

A kiút nehéz, meg kell találni az ösvényt, ahol barátokkal találkozhatunk. Beleuntam,hogy mindig mindenkit én keressek és én soha nem vagyok egyikőjüknek se olyan fontos,hogy megkérdezzék,hogy vagyok. Pedig szerintem nem kellene sok idő hozzá de ők inkább szarnak a fejemre. Elkezdtem magányosnak érezni magamat nem tudom,hogy mit tehetnék ellene. Hát, jó, akkor ide kell írnom!


Igen, mostanában eléggé. Körülvesz egy csomó ember, meg barátok is, mégis, egyre jobban. Kb éve tart ez az állapot nálam.

Teljesen elvesztettem önmagam, nem bírom elviselni magam körül az embereket, belefájdul a fejem ha szót kell váltanom valakivel, és színjáték az egész beszélgetés, hogy ne bántsam meg. Ez az oldal azoknak van akik magányosnak érzik magukat és Magányosak is. Eddig alkalommal nézték meg. Miért vagyok magányos egyedülálló? Mindenki úgy gondolja boldog vagyok , pedig nem… kérem, segítsen!


Egyedülállónak lenni nem rossz. Különösen azért, mert ez biztosan nem jelenti azt, hogy nem kell senkinek sem. Biztosan megvan a párja csak meg kell találnia. Csupán azért engedem be a () bánatot, mert már annyira magányos vagyok , hogy egyedül őt találom érdekes beszélgetőtársnak.


Olyanok vagyunk, mint fenyőerdő közepén a fűzfa, valami ostoba madár csőréből estünk ki még magkorunkban, és nem volt senki, aki megkeressen, hogy betömje velünk egy fióka száját. Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Ha ki kell mozdulnom ideges vagyok.


Ha beszélek valakivel probálok jopofizni mosolyogni hogy ne vegyenek észre semmit de alig várom hogy vége legyen a társalgásnak. Probálok én barátkozni de nem tudom miért nem szeret velem senki beszélni megismerni. Nem vagyok pedig bunko.


Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love. Példamondatok a(z) magányos vagyok szó használatára angolul. Az alábbi mondatok külső forrásokból származnak és nem miden esetben ponstosak.

További részleteket itt olvashat. Pettya nevű felhasználó töltötte fel a(z) zene kategóriába. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok.


Magányos Vagyok nevű emberek profiljainak megtekintése. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy… vendeghanyas.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari