mercoledì 1 febbraio 2017

Eladó ház lenti

Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén. Eladó , kiadó házak az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. A 1nm alapterületű, minőségi alapanyagokból épült ingatlan alsó szintjén egy presszót kezdtek el kialakítani, illetve itt kapott helyet egy dupla kocsibeállós garázs is.


Eladó ház lenti

Az ingatlan közútról, két utcáról megközelíthető. A lakás elrendezése ill. Alul nagy konyha étkezővel valamint a borospince kapott helyet. A tetőtérben pedig két kisebb szoba.


Középső szinten tágas nappali erkéllyel, kis zuhanyzós fürdővel, plusz egy háló helyezkedik el. Lenti , eladó családi ház 15. Jelenleg ház található. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket.


A házhoz tartozik egy fedett terasz, pince,. Három szintes, szintenként nm. A ház szobával és 7m²-es telekkel rendelkezik.


Több friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 3m2-es szobás jó állapotú családi. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó lenti ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. A földszinten konyha, nappali, hálószoba, fürdő,. Alsó szint: nm nappali,előtér,fürdő, WC,14. Lista nézetre váltás.


Eladó ház lenti

Belépett felhasználóként itt megjelenítheti beállított fontos helyeit (POI-k). További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! LENTI ÜDÜLŐÖVEZETÉBEN, NYUGODT KERTVÁROSIAS KÖRNYEZETEBEN, A TERMÁLFÜRDŐTŐL PÁR SZÁZ MÉTERRE KÍNÁLOK ELADÁSRA ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZAT. Eladó ház hirdetések széles választéka az egész országból. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni.


Az eladó családi házak között megtalálhatóak vályogházak, téglaházak, de kereshetünk egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető fajták között is. Olcsó lenti eladó családi házak, magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlataival. A legfrissebb eladó családi házak Pest megye.


Makler, Immobilien Balaton, ingatlan Keszthely, családi Ház Hévízen. Iratkozzon fel e-mail értesítőnkre és biztosan nem marad le semmiről. Gárdonyban nm-es családi ház eladó.


A burkolatok járólap, hajópadló, és laminált padló, az épület. Zala megyei Eladó ingatlanok Hévíz, lakás Keszthely nyaraló, apartman, telek. A központ közelében lévő, két szobás gázkonvektor fűtésű, vegyes falazatú épület teljes közművel rendelkezik, 3nm telek tartozik hozzá. Nettó lakóterülete 1m2. Elosztása: három szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba és szélfogó.


Eladó ház lenti

A ház részben összközművesített-villany-,de az erre vonatkozó korszerűsítés indokolt. A településen sok az osztràk,olasz tulajdonos,kedvező fekvése miatt kedvelt a külföldiek körében. LENTI városától km-re található,ahol jól működő munkahelyek,iskola,óvoda,orvosi és egyéb ellátások,továbbá egy színvonalas termálfürdő áll rendelkezésre.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari