lunedì 12 aprile 2021

Zsozirisz rák

Személyesen és Telefonon. Január 25-én kezdődik a Patkány éve, ami izgalmas helyzeteket és fordulatos eseményeket hozhat mindannyiunk életébe! Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? A Rák ne hagyja, hogy a türelmetlenség lekösse a gondolatait, a Halak zárja le, amit le kell és írja le a veszteséget. Kos, Bika, Ikrek, Rák , Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak.


Tudd meg, hogy a te vagy a. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési. Napi, heti, havi és éves horoszkóp. Asztrológiai kalkulátorok.


Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos. Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot:. A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figy.


Annyi támadás érheti a munkahelyén, hogy akár még az is megfordul a fejében, hogy kilép, s ha eddig nem tette volna, akkor saját vállalkozásba kezd. Ez annak köszönhető, hogy rengetegszer megtapasztalta már, milyen pontosak ezek a belső előrejelzések és el is tudja fogadja őket. Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben, karrierben. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!


Szerelem Minden kapcsolatában a háttérben meghúzódó érzéseket kutatja, amik most valóban felszínre is kerülhetnek. Az uralkodó bolygójával kapcsolódó Plútónak köszönheti ezt a mélyre hatolni, mélyen látni és tudni akaró kutató szellemet. Attól azért óvakodjon, hogy egyenesen nyomozni kezdjen. Napi Horoszkóp a Bien-en: napi, heti, havi és hétvégi horoszkóp.


Mit tartogat a friss horoszkóp számodra? A Vénusz kellemes fényszöget vet a Rák jegyére, és jól felfűti társas életét! Fontos emberekkel találkozik a következő időszakban. Talán még egy szerelmi kapcsolat is kialakulhat, hiszen a Vénusz csodálatos utat mutathat a szerelemhez. A barátaival is jobban megértik majd egymást, mint máskor.


Némely Rákok kezdik már megunni az eseménytelen napokat, a hátrafelé lépegetést. A felgyülemlett erő sokukat nagy tervek kigondolására készteti. Félő azonban, hogy az elkövetkezendő napok csak részben igazolják e nagy nekibátorodás jogosságát.


Ne feledd el: nem minden arany, ami fénylik!

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari