mercoledì 25 marzo 2015

Is ariyorum duisburg

U-Filiale vereinbaren! Radwechsel auch ohne Termin. Jetzt passende Filiale finden! Wählen Sie jetzt Ihren Service. Einfach zum Wunschtermin bei A. Duisburg ve cevresinde acil iş ariyorum.


Kebapçıyım iş verenler bana ulaşabilir. Almanya Türkleri için hizmet veren Almanya ilan avrupa sitemizde tüm ilanları üyeler ücretsiz eklemektedir. Haftada gun ev temizliyi icin bayan eleman ariyorum.


Is ariyorum ehliyetim de var. Getir götur gibi isler de yaparim. Dusuk para ya calismam. Bu site Almanya da yaşayan Türk vatandaşlarına iş imkanları sunmak için kurulmuştur. Amaç: Bir nebze olsun kendi.


Is Ariyorum (linksrheinisch) Grafikerim iş arıyorum. Kasap ve marketçilik üzerine profesyoneliz. Köln’de kaliyorum kaynakciyim is ariyorum. Esim ve Ben Nordhorn’dayiz.


Satış ve finans sektöründe deneyimliyim. Berlin kahvaltı evinde iş arıyorum. Bayan garson ve bayan mutfak elemani araniyor. Elektrik ve mekanik ustasıyım. Essen Köln taraflarinda is ariyorum.


Istanbulda Arsa arıyorum. Yeni dogacak olan ikiz bebeklerimiz icin hafta ici yarim gun yanima yardimci ariyorum. Wir machen Ihre Abgasuntersuchung. Mit der Abgasuntersuchung bei A. U wird Ihr Fahrzeug nicht zum Luftverschmutzer. Achsenvermessung bei A. Dakikalar içinde Ücretsiz ilan verebilirsin.


Avrupa ile Türkçe Seri ilanlar. Bielefel bonn, wuppertal duisburg nurembergde kalan turk erkek arkadas ariyorum Balıkesir doumluyum lutfen bayan olanlar ev arkadasligi icin yazmasin sadece erkek arkadas ariyorum , almanya ya evlenip geldim ama mutlu olamadim sene sonra bosandim simdi tek basina kaliyorum cocugum yok. Merhaba aligezer Öncelikle sabrınız icin teşekkürler. Yoğun ilgiden dolayı sorunuzu biraz. Almanya’dan ciddi evlilik arayan temiz Bir beyle tanışmak istiyorum Lütfen buraya yazın e-mail adresinizi bir kac günlük arkadaslik degil amacim hayatimi birlestirecegim adami ariyorum.


Fazla aciklayici bilgiler yazmiyorum benim ilanimi gören erkek arkadaslar almanyanin herhangi bir bölgesinde yasiyorsaniz ve niyetiniz almanyadan bir es bulmaksa bende varim.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari