giovedì 16 giugno 2016

Brak za papire austrija

Dijaspora Oglasi - Mesto gde se oglašavaju dijaspora i domovina! Nekretnine, posao, brak inostranstvo, lični kontakti, upoznavanje, posao u inostranstvu, Srbija. AUSTRIJA BRAK Muskarac godine radim u Austriji Braunau trazim zenu za brak Braunau i okolina ili podrucja Srbije. Postavite ili pronađite oglas na dijaspora oglasima, možete to učiniti za manje od jednog minuta.


Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Nece zenu niko tuci u Austriji, nije taj obicaj ovdje bas ukorjenjen, ali zenu koju mozes ucjenjivati prijavom zbog koje ce je nogirati u roku 24sata (koja ce provesti u pritvoru dok je ne ubace u autobus) svakako moze maltretirati na prilican broj drugih nacina, pocevsi od toga da su neki koji su zenidbu za papire ugovorili za 10-tak iljada na. Naime sestra moga muza,se udala za austrijanca,prebegla je iz Bosne,sa detetom,a muz joj je poginuo! Molio bih za pomoc sve koji znaju nesto o ovome.


Uskoro devojka i ja planiramo da stupimo u brak , ali imamo jedan problem. S obzirom da je venčavanje sa bližim rođacima u nekim zemljama poput Švajcarske i Holandije dozvoljeno, mnogi su to iskoristili kako bi se domogli toliko željenih zapadnoevropskih zemalja. Imam godine, zenu i dvoje dece. Fatalna crnka mastovita godina trazi muskarca iskljucivo iz dijaspore za vatrena druzenja na kameri uz vrele razgovore,uplata 1eura za mesec dana druzenja po sat vremena dnevno ili eura za sati druzenja,uplata sedam dana40eura, western unionom kod se salje nakon 20h radi vase sigurnosti. Zaposlena žena god.


Pozdrav postovani narode. Da nebih otvarao novu temu pitacu Vas za par informacija. Kakve su sanse za posao u Austriji, tj.


Imam sva prava, jedino ne mogu da glasam, i da se kandidujem, sve ostalo mogu. Viza vazi godinu dana, i, godina se tako obnavlja. Posle toga verovatno, mogu da trazim drzavljanstvo.


E, sa za brak , za papire , mozda je god. Radio sam u Sloveniji i radio sam na Termoelektranama u Bosni. Tražim muškaraca za brak Atraktivna zena 40g,dobra domaćica, terapeut.


Upoznala bi situiranog psihički i fizički normalnog muškarca. Brak za papire nemacka - BitBi. Nudim fiktivni brak zenskoj osobi: 30. Potreban fiktivni brak hitno: 27. Fiktivni brak za inostranstvo uz dogovorenu nadoknadu: 17.


Da predpostavimo da ce ici bez vecih problema sve sto trebam da pozavrsavam tamo pre razvoda,kurs jezika,posao i sve sto treba da bih mogla sama da obnovim vizu. Ne živi samo za druge i za daleku budućnost. Nađi vremena danas za stvari koje rado činiš.


Udruži se s drugima kako bi prekinuo izolaciju. Vodič za zdravlje od Crvenog krsta Švajcarske, Caritasa i Saveznog ureda za zdravlje (BAG) pruža više informacija. Za nas iz Europe, to je skoro uvijek jedan od internacionalnih aerodroma. Stambeno osiguran Pravoslavac iz Srbije.


Normalan,iskren,zaljubljen i ozbiljan. Trazim te iz ljubavi ne iz koristi. Oglas je za sve zenske pravoslavke iz bivse YU vesele naravi koje su ozbiljne.


Posto sam vitkog stasa trazim isto takvu, normalnu bez dece iza sebe.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari