mercoledì 10 ottobre 2018

Ozirisz horoszkóp

Egyetlen helyes gondolat megfordíthatja a sorsot. Seneca) telefonos jósvonal lelki tanácsadás. Egyiptomi horoszkóp – Te melyik Istentípusba tartozol ? Az egyiptomi asztrológia alapja a több ezer éves kairói kalendárium.


Ozirisz horoszkóp

Ezért ez a horoszkóp egészen más rendszeren alapul, mint a nyugati vagy akár a kínai asztrológia. Olvasd el, mi jellemző rád az egyiptomi horoszkóp szerint! Történet: Ozirisz az egyik legnagyobb egyiptomi istenség. Húgát, Íziszt vette feleségül, együtt uralkodtak Egyiptomon és elhozták a civilizációt.


JelleKíváncsi természeted mindig új kalandok felé sodor, melyek gyakran spontának és rendhagyóak. Hiszel az életben és bízol magadban, sosem adod fel. Mindig fontos kérdés, hogy mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy, ha meg szeretnénk tudni az adott jegy jellemzőit, vagy hogy kivel illik össze a legjobban. A horoszkóp jegyek dátum szerinti listája alapján gyorsan megtudhato hogy melyik csillagjegyben születtél.


Böngéssz további horoszkópjaink között is. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Nehezen tudsz megszabadulni egy nyomasztó érzéstől, pedig lehet, hogy az okát már régen megszüntetted. Ne emészd magadat, inkább lépj tovább, hiszen új kalandok, új kihívások és új örömök várnak, amik megérdemlik, hogy tiszta és nyitott szívvel fogadd őket.


Lássuk, mit hoz az idei év a jegy szülötteinek! Programozd át a jövőd! Az új év kezdete a fogadalmak ideje. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. Ozirisz felesége, maga a megtestesült anyaistennő, a születés, az utazás és az állam védelmezője.


A legtöbbet hozod ki az életedből, tele vagy energiával, de nincs benned előítélet. Napi horoszkóp Remek üzleti híreket kap, melyek pozitív hatással lesznek a karrierjére. A gyanús ügyletektől maradjon távol, törekedjen a biztonságra. Jó érzéssel tölti el, hogy lassan közeledik a hétvége, és végre más dolgokkal is törődhet.


Ozirisz horoszkóp

Este kapcsolódjon ki a barátaival. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg.


Kosoknak végre sikerül megvalósítani bizonyos fontos, élettel kapcsolatos döntéseket. A már nem releváns dolgok végre elvethetőek lesznek majd. Ebben az évben sokkal érettebbé és kifinomultabbá válsz. JelleÉber elmével áldott meg a sors, nyílt vagy másokkal és szeretsz előre nézni.


Thot Hórusz védelmezője és Ozirisz tanácsadója volt, mindemellett pedig az írás és a bölcsesség istene. A te bölcsességed is nagyon sokoldalú. Kutatod az ismeretlent, és jó tanácsadó vagy, hiszen tudásodhoz hatalmas empátia is párosul. Használd képességei és segíts másoknak!


Az óegyiptomiak bonyolult számítások alapján jutottak arra a következtetésre, hogy bizonyos időszakok egy-egy istennek vannak szentelve, akinek tulajdonságaiban az az ember is osztozik, aki ekkor született. Az istenek: Hathor, Amon-Re, Su, a Szfinx, Ozirisz , Ízisz, Thot, Hórusz, Anubisz, a Főnix, Basztet es.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari