martedì 22 ottobre 2019

Keresési előzmények törlése

Tevékenységek törlése manuálisan Az összes tevékenység törlése. A bal felső sarokban található navigációs panelen kattintson az Adatok és személyre szabás lehetőségre. Ebben az esetben a böngészési előzmények minden olyan eszközről törlődnek, amelyen bejelentkezett a Chrome-ba, és bekapcsolta a szinkronizálást. Az előzmények eltávolításra kerülnek a Chrome-ból.


Az űrlapok előzményei olyan adatokat tartalmaznak, amelyek webes űrlapok kitöltésekor kerültek megadásra és az automatikus űrlap-kiegészítést teszik lehetővé. A keresési előzmények olyan elemeket tartalmaznak, amelyeket az Új lap vagy a Firefox Kersősor mezőjébe lettek megadva.

Ezenkívül az előzmények elősegíthetik a keresési eredmények pontosítását is az alapján, hogy Ön melyik találatokra. Az Előzmények lapon a legördülő listából kiválasztott szűrő alapján megtekintheti a böngészési előzményeket. Adott weblapok törléséhez kattintson rájuk jobb gombbal, majd válassza a Törlés lehetőséget. A listában szereplő bármely webhelyre kattintva visszatérhet az adott oldalra.


Keresési előzmények teljes törlése. Biztosan törölni szeretnél minden megtekintési. Ahogy az alábbi videón is látszik, mindössze ennyit kell tennie: Kezdjen el gépelni.


Ha megjelenik egy törlésre ítélt javaslat, válassza ki a nyílgombokkal, de ne nyissa meg. A teljes File Explorer keresési előzményei törlődnek, és a Legutóbbi keresések gomb szürke, jelezve, hogy nincs keresési előzménye.

Továbbra is segítségre van szüksége? Az új ablakban válaszd az Előzmények törlése opciót. A felugró ablakban pipáljuk ki a Böngészési és letöltési előzményeket és állítsuk be a Törlendő időtartományt, vagyis hogy minden korábbi böngészési adatot töröljön-e vagy csak pl. Azt tudom, hogy a tevékenységnaplóban a keresés menüpont alatt ki lehet törölni a keresési előzményeket, de ezek után is tárolja a facebook azt, ha valakinek a profilját megnéztem.


Windows 10-ben hogyan tudom törölni egy kattintásra a fájlkezelő előzményeit? Legutóbbiak ( előzmények ) és hogy ne külön kelljen egyenként kattintgatni az eltávolítási pontra: Eltávolítás ebből a listából opció A tulajdonságoknál nem találtam ehhez kapcsolódó beállítást. Most, hogy képes lesz teljesen szüneteltetni vagy megtisztítani, minden fizikai másolatot készíthet mindazról, amit az évek során keresett. Windows Intézőjének jobb felső sarkában lévő keresőbe ha belekattintunk (még mielőtt beírnánk bármi is) megjelenik a korábbi keresések listája. Nézzük, hogyan lehet ezt a funkciót (mármint az előzmények mutatását) kikapcsolni.


Indítsuk el a Helyi csoportházirend szerkesztőt. A feleslegessé vált keresési mappákat egyszerűen törölheti. Mivel a keresési mappák virtuális mappák, a bennük megjelenő üzenetek nem törlődnek a mappa eltávolításával.


Hogy törölje az összes keresési listák egyszerre, kattintson Gear gombot a felső oldalán, a történelem oldalt, majd Remove tételek gombra. Ezután válasszuk ki a dátumot tartományban a kívánt elemeket törölni az adott lehetőségek és a hit a Remove gombra. A találati oldalán, ellenőrizze törölt adatok és a Billentyűzet gyorsítótár. Néhány másodperc, a folyamat be kell fejeznie. A gmailes fiókok egyik beépített funkciója a keresési előzmények megjegyzése - ez azt jelenti, hogy minden visszakereshető, amit akkor pötyögtél a keresőbe, miközben be voltál jelentkezve az e-mail címeden.


Sajnos azok a napok eltűntek. A legtöbb böngészőnek most van egy omniboxja, amely a címsávot a keresősávval egyesíti.

A nemrégiben keresett tételek törlése a keresési előzményekből. Ha megérinti a keresőmezőt, megjelenik a korábbi keresési eredmények. Tartsa ujját az egyiken, amelyet törölni szeretne, amíg meg nem jelenik az Eltávolítás a keresési előzményekből.


Kattintson az OK gombra a törléshez. Fontos tudni, hogy a keresési előzmények törlése ideiglenes, és a keresések ismét megjelenhetnek az előzmények között, ha újra rájuk keresel. Amennyiben nem szeretné mentené a keresési találatokat, kikapcsolhatja ezt a funkciót. Mit tud a gyakorlatban a Samsung legjobbnak mondott telefonja?


S mint az látható, ide tartozik a tevékenységek törlése , s megannyi más adatunk áttekintése és szükség esetén eltávolítása is. Lássuk hát, mit tud rólunk a.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari