venerdì 30 gennaio 2015

Pramenovi na plavu kosu

Pramenovi na plavu kosu

Preliv je moguće napraviti za svaku boju kose, ne samo za plavu. Platinasti pramenovi na tamno smeđoj kosi možda neće izgledati potpuno prirodno kako bi izgledali na plavoj kosi, zato obratite pažnju na tonove i prilagoditi boju pramenova vašem tenu. Za tamno smeđu kosu sa plavim pramenovima, trebaće dosta izbeljivanja, zato budite oprezne. Plavi pramenovi na smedjoj kosi daće vam elegantan i lep izgled. Mnoge od njih vole stavljati pramenove u kosu jer je to jednostavniji način osvježavanja kose i frizure.


Izgled „s plaže“ osobito je popularan. Ta frizura oponaša efekt utjecaja sunca na kosu. Današnji pramenovi više se ne boje u jednu boju kao prije nekoliko godina.


Pramenovi raznih nijansi izgledaju prirodnije. Obratite pažnju na pramenove prema do lica, njih obavezno ofarbajte. Dobro operite kosu , osušite i gotovo! Stvarno ništa teško, niti skupo.


Kosa mnogo lepše izgleda, i pramenovi nekako otvore lice. Bitno je samo da pogodite nijansu naspram vaše boje kose. Saveti za farbanje pramenova kod kuće.


Toplu nijansu tamno smeđe boje kose, crvenkastog odsjaja kakvu ima lijepa Jessica Alba mogu osvježiti nježni, nešto svjetliji srna smeđi pramenovi. No za ovakvu intenzivnu prirodu boju kose vrijedi pravilo kojeg se treba pridržavati. Nema ništa gore od prenaglašenih pramenova na prirodnoj boji kose. Balayage: savršen izbor za one koji nemaju vremena redovno da posjećuju frizera, jer ovom tehnikom osovna boja na izrastu i pramenovi na strateškim mjestima, u svakoj fazi izgledaju kao da baš tako treba.


Za osobe koje se same farbaju, postoji veliki izbor gotovih preliva za toniranje tretirane (i netretirane) kose na tržištu. Možete i same napraviti sopstveni preliv za kosu pomoću regularne farbe za kosu i hidrogena od. Plava kosa i raskošni pramenovi.


Kada se rade pramenovi boje meda na plavu kosu , tada se frizura osvežava i dobijaju se bogati topli tonovi na njoj. Kombinuju se nijanse zlata, meda i bež tonovi, kao i oni boje bakra. Platinasta plavuša koja želi malo „smekšati“svoj izgled dodaće svojoj kosi bež i lešnik nijanse.


Pramenovi na plavu kosu

Na bilo kom od ovih tipova kose plavi pramenovi izgledaće lepo. Naprotiv, važna je boja kose, jer oni najbolje ispadnu na plavoj, pepeljastoj ili svetlosmeđoj kosi. Ako ste prirodno plavi, pramenovi za dva tona svetliji učiniće da izgledate kao da vam je kosa još više posvetlela od sunca. Balejaž pramenovi su se pojavili prošle godine i postali zaštitni znak tehnike rađenja pramenova u svijetu.


Balejaž nosi naziv iz francuske riječi “oslikavanje” i bukvalno tako i izgleda na kosi, jer vam ova tehnika daje za pravo da oslikavate baš tamo gdje vi hoćete pramenove na kosi. Zanima me koliko je moguće brzo prijeći iz crne boje kose u plavu boju? Ukoliko imate jako tanku kosu ,. Prije mjeseca sam se redovito počela farbati u crnu. Sada imam izrastak od nekih centimetara, puštam kosu jer se više ne želim crnu boju.


Pramenovi na plavu kosu

Zamislite dve boje tempere, crnu i belu. Stavite na crnu boju belu nijansu i dobicete više crnu nego belu. Ako želite da osvežite izgle a niste spremni da promenite boju pramenovi su idealno rešenje za vas.


Ovako, da boja koja se nanosi na farbanu kosu drugacije reaguje nego na prirodnoj podlozi. Vam se cinila na ambalazi, ona je vise smedja nego plava. To je zapravo boja koje je jebna od najlepsih podloga za pramenove, ali nije za posvetljivanje. To su pramenovi koji imitiraju prirodnu, suncem okupanu kosu koja nas podseća na nežne dečje vlasi, koje tokom letnjih meseci prirodno posvetle. Prelazi su postepeni i nijanse se prelivaju jedna u drugu.


Suptilni kestenjasti pramenovi Ako želite samo malo da oživite svoju klasično braon boju kose onda joj dodajte suptilne kestenjaste pramenove koji su vrlo slični osnovnoj boji kose i na prvi pogled su neprimetni. Međutim, na prirodnoj svetlosti oni će Vašu kosu učiniti prelepom i primamljivom.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari