martedì 16 febbraio 2016

Csókolózás

Csókolózás

Amikor két száj találkozik, ott sok baj történHET, de ennek megelőzéséhez adunk nektek pár szuper tippet :P Hogyan csókolózz érzékien? Csókolózás , mire figyelj oda. Eszméletlenül fontos, hogy jó időpontban csókold őt meg, de aranyszabály, hogy legalább próbáld meg, ha úgy érze hogy most jó a pillanat.


Legfeljebb visszautasít a lány, és próbálkozol tovább. Néhány konzervatívabb lány a felfogásából adódóan nem csókolózik nyilvános helyeken. A csókolózás nem tudomány. Rájönni arra, hogy te és a partnered hogyan élvezitek a legjobban, egy olyan folyamat, mely alatt sokat fejlődsz majd. Az, hogy számodra egy csók mikor és hogyan a legjobb az időtől, a helyzettől, és a partneredtől függ.


Ne feled minél többször csókolózol, annál jobban belejössz majd! Nézzük, mi történik a testünkben csókváltáskor! Okok, amiért a csók egészséges Aligha jutna eszünkbe, de kutatások is igazolják, hogy a csókolózásnak bőven akadnak előnyös hatásai az egészségünkre nézve. A felmérések szerint a lányok százaléka csókolózás alkalmával úgy kerül érzéki állapotba, hogy közben legritkább esetben gondol a szexre. A fiúk százaléka viszont csókolózás közben automatikusan a szeretkezésre is gondol.


Csókolózás

Ne nyálazd össze teljesen a másikat! Sokszor mondják, hogy a csókolózás nyálas, ami alapvetően nem is baj, de figyelj oda, hogy ne nyalogasd körbe a másik szája környékét és arcát, mert még összekever egyik házi kedvencével. Ne harapdáld a másikat! Egy csók összesen arcizmot és 1tartóizmot vesz igénybe. Az egyik legjobban igénybe vett izom a száj körüli izom (musculus orbicularis oris), mely a száj gyűrődéséről gondoskodik.


Francia csók esetén, a nyelv is egy jelentős szerepet kap. Azt mondják sokszor egy csók többet ér és mesél el mindennél. Hát ha van csók, ami tényleg mindent magába hordoz és foglal, akkor az a jó öreg nyelves. Tessék sűrűn alkalmazni, hogy edzésbe legyetek!


Csókolózás

Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. Comprende brani in italiano e inglese. Vagy hogy ez úgyis ösztönből jön, tehát ösztönösen jó a technika. Vajon ez tényleg így van?


Egyáltalán manapság mennyire fontos még a csók? Ezek alapján azt tanácsolja, hogy a tenyerünk helyett inkább mindig egy zsebkendőt vegyünk elő, ha köhögnünk vagy tüsszentenünk kell. Enter the username or e-mail you used in your profile. Meghalt egy szerelmespár, miután csókolózás közben lezuhantak egy hídról a perui Cusco városában - számolt be a Daily Mail.


Csókolózás

A tragikus balesetet. Egy kínai nő elveszítette a hallását, miután a kedvese olyan szenvedélyesen csókolta meg, hogy beszakadt a dobhártyája. A(z) Csók című videót Venture Grip Boots nevű felhasználó töltötte fel a(z) zene kategóriába.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari