martedì 19 settembre 2017

Arkadaştan öte

Arkadaştan Öte izle, Arkadaştan Öte Türkçe dublaj izle, Arkadaştan Öte Full HD izle. Bir gün bir karar alırlar ve sadece. Premium Loading. Unsubscribe from Womenist.


ARKADAŞTAN ÖTE , İzmir (İzmir, Turkey).

Tabii ki bu film performanslar ve oyuncuların arasındaki uyumun daha iyi olmasından ötürü daha akılda kalıcı bir film olarak düşünülebilir. Birbirlerine herşeyi anlatan sırdaşlar, adeta bir kadın ve erkeğin nasıl dost olabileceğinin kanıtı gibidir. Fakat Claudia bir gün evlenmeye karar verince Francis için hayat değişir. Film Türkçe Dublaj dır. Meşgul yaşamları yüzünden bir türlü biriyle çıkmaya veya bir eş bulmaya vakit ayıramıyorlardır.


Aralarında hiç bir sır dahi olmayan ikili, bir kadın ve erkeğin ne kadar yakın dost olabileceğinin kanıtı gibidir. Sosyal yaşamda insanlarla diyalog. Onun en yakın dostu Claudia ise veterinerlik yapmaktadır.

Onların arasın da sır diye bir şey yoktur. Bir birlerinin her şeylerinden haberdarlardır. Fakat işler birdenbire karışır ve anlaşması yapan çocuk, anlaşmayı yapmış olduğu kız a aşık olur. Farklı bir sorun olarak kız bu anlaşma sonucunda başkası ile birliktedir.


Favorilerime Ekle Daha Sonra İzle Genişlet Işıkları Kapat Sorun Bildir. New York’ta yaşayan Jamie (Mila Kunis) bir şirketin oldukça becerili insan kaynakları sorumlusudur. Jamie, Dylan’ı bir işi kabûl etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini anlarlar. O kadar çok başarısız ilişki. Diğer tarafta sanat yönetmeni olarak çalışan dylan farklı bir bölgede çalışmaktadır.


Dylan (Justin Timberlake) ve Jamie (Mila Kunis) evlenip barklanmayı akıllarından bile geçirmemektedir. Günün birinde aldıkları karar ile Hollywood romantik komedilerinin klişelerinden kurtularak bu eksikliklerini gidermek için birlikte olmaya başlarlar. Tabi filmin sonunu tahmin edebilirsiniz çünkü bu tarz filmlerin sonu her zaman aynı oluyor. Tek değişen filmdeki yüzler. Bu filmde oynayan oyunculardan en dikkat çekeni ise Mina Kunis olacağa benziyor.


Yine o garip seslerle uyanmıştım. Aslında aylardır bu sesleri çekiyordum ama bir türlü alışamıyordum.

Yavaş yavaş kendime geliyordum. Daha iyi olduktan sonra pijamalarımla mutfağa indim ama Daniel ve kaltağının seslerini hala duyuyordum. Jamie ise kariyerinin doruk yaptığı insan kaynakları sorumlusu olarak iş hayatını sürdürmektedir.


Friends with Benefits izle. Uzun süre yalnız kaldıktan sonra, yaşadığı ebedi hayatı zorlaştıran bir.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari