lunedì 4 settembre 2017

Po čom muži túžia

Unser Kassensystem bringt alle Funktionen für Servicebereich und Verwaltung mit. Online Po čem muži touží. Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Scenár o večnom súperení mužského a ženského sveta napísal spoločne so spisovateľkou Radkou Třeštíkovou, ktorá je jednou z najpredávanejších českých spisovateliek.


Nadprůměrná česká komedie o tom, že muži jsou páni tvorstva a být ženou tedy znamená mít nevábné vyhlídky. Kdyby film byl býval skončil tragicky, mé srdce by plesalo jako při útěku Edmonda Dantèse z ostrova If. Celý svoj život sa snažíme rozlúštiť nekonečnú záhadu mužského myslenia. Neustále si kladieme otázky, po čom tí chlapi vlastne skutočne túžia. Predsa len existuje pár vecí, ktoré muži na ženách skutočne milujú.


A ak môj blog čítajú aj muži (v čo dúfam), prezraďte niečo aj z Vášho pohľadu. Po čom si vlastne myslíte Vy, že muži túžia ? Vás tým pravým orechovým, zaručene priťahujúcim Vašu pozornosť k žene? Hodnotenie filmu, herecké obsadenie. Z Vašich vlastných skúseností, či už pozitívnych, alebo z opačnej strany brehu.


Po čom muži túžia

Ako svoj tretí celovečerný hraný film nakrútil ľahkú, láskavú, vkusnú a vtipnú komédiu, ktorá sa napriek šteklivému obsahu dokázala vyhnúť lascívnosti i vulgarizmom, takže určite bez problémov prejde po absolvovaní kino-púte na televízne obrazovky. Vysnívaná kráska, nielen s krásnou dušou, ale aj krásnym telom, sa pri pocite nebezpečenstva z mužského srdca nevytráca. Sme stále tak naprogramovaní, aby sme cítili nadšenie a neustávajúcu túžbu po tom najkrajšom z celého stvorenia. Prečo ženy nechcú ani počuť o pornofilme, prečo pred partnermi nemasturbujú či ako to, že občas nejdú von bez spodného prádla. Mať skúsenosť a radosť zo seba z vlastnej šikovnosti.


Občas mať čas len tak pre seba. Potom sú tu dve veľké túžby – mať istotu, pocit istoty že sa dokážem postarať a tou druhou? Upozornenie na súbory cookies.


Po čom muži túžia

Ale narazil som niečo možno ešte užitočnejšie, a to na štúdiu, po čom muži túžia vo vzťahu, t. Muži chcú krásne ženy, ktoré sa postarajú o domácnosť a sú sebestačné. S blížiacim sa vianočným obdobím nejednej žene bliká v hlave kontrolka čo kúpiť svojmu partnerovi na Vianoce. Otázkam smerujúcim k ich najtajnejším prianiam sa muži poctivo vyhýbajú a odpovedajú v šifrách, ktoré presahujú ženskú logiku.


Muži túžia po uvoľnených a trpezlivých ženách. Jedno príslovie hovorí o tom, že krásna žena muža očarí, vtipná ho zaujme, ale chápavá ho dostane. Muži milujú odviazané ženy, ktoré okolo seba šíria pokoj a dobrú náladu. Cítia sa vedľa nich prirodzene a môžu bez problémov hovoriť, čo cítia.


Po čom muži túžia

Nick Marshall (Mel Gibson) je chamtivý šovinistický hlupák, zaměstnaný ve velmi dobře prosperující reklamní agentuře v Chicagu, kterou vede Dan Vanamaker (Alan Alda). Túžia po našom pochopení, uznaní a pochvale. Viem, že muži a ženy rozprávajú každý svojim jazykom, ale možno by stačilo, ak by sme jeden druhého viac počúvali. V podstate muži túžia presne po tom istom, po čom túžime aj my ženy.


Vyhli by sme sa nedorozumeniam, zbytočnému trápeniu a nesplneným. S titulkami alebo dabingom? Máme podrobné porovnanie.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari