lunedì 9 aprile 2018

Excsajok szelleme

Az őrületben Connor előtt megjelenik Wayne bácsikája (Michael Douglas) szelleme, és három régi barátnőjének a kísértete, akik magukkal ragadják a múltba, hogy móresre tanítsák. Directed by Mark Waters. Megérkezésével azonnal kitör a botrány, és még az esküvő is veszélybe kerül. Excsajok szelleme - részlet Vincze Norbert.


Unsubscribe from Vincze Norbert? Subscribe Subscribed.

A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Most ugyanolyan jó, ugyanolyan jó állapotban van de már csak millióba kerül. Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. Connor Mea a successful fashion photographer and a Lothario.


Ezzel ellentétben viszont sok vidám jelenet volt, az esküvő előtt és közben az élet nagy igazságai is előkerültek, de sírtam is, annyira megható jelenetek voltak. Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas és Mark Waters rendező (Bajos csajok, Ha igaz volna…) az év romantikus filmjét kínálják, amely sziporkázóbb és káprázatosabb, mint egy esküvői tűzijáték. A nász előtti éjszakán Connor előtt megjelenik a példakép nagybátyja, Wayne bácsi szelleme. Sőt, meglátogatják a régi barátnők szellemei is, akik magukkal ragadják a múltba.


Egy elképesztő utazás keretében szembe kell néznie az elrontott, szétzilált kapcsolataival, eddigi csalfa életével.

Az excsajok szellemei összefognak, hogy megneveljék, remélve, van még esélye az igaz szerelemre. Megjelenik neki Wayne bácsi, az egykori nőcsábász agglegény, aki. Vannak benne szellemek, időutazások, szerelmek, érzések, drámai helyzetek, esküvői torta, s így ránézésre semmi sem.


A film trailere eléggé izgalmas. Egyszerre egy halom barátnője is van, akiket csak úgy lepattintgat, ha már nincs kedve őket látnia. Remélve még van esélye az igaz szerelemre.


Egy férfi nősülni készül és végigjárja az élete nagy szerelmeit, de nem lel megnyugvást. Ha hivatkozni szeretnél valahol erre az adatlapra, akkor ezt a linket. You must to continue. Maradnak az excsajok pornográf fotói? Feljelentették az exbarátnők szexfotóit közlő magyar oldalt, amelynek célja a bosszú, a régi kedves totális megszégyenítése.


A fotós Connor (Matthew McConoughey) született nőcsábász és agglegény épp az öccse esküvőjére hivatalos. Görgetés a tartalomhoz. Szelleme ismét eljött. Please enable it to continue. Hasonlítsa össze az árakat!


Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Ebben az esetben kérd meg őszintén a páro hogy hagyjanak fel az állandó találkozgatással. Ha a kérésedre sem javul a helyzet, bátran forduljatok szakemberhez, hogy a volt barátnő szelleme végleg eltűnjön a kapcsolatotokból.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari