venerdì 6 marzo 2020

Tökös csávó

Tökös csávó

Tökös csávó előzetes (Bad Ass trailer) 3p1cstuff. Unsubscribe from 3p1cstuff? Subscribe Subscribed. A főszerepben Danny Trejo, Charles S. Dutton és Ron Perlman.


Tökös csávó

A vietnámi veterán Frank Vega visszatér új társával Bernie-vel, hogy megtisztítsák az utcákat a bűnözőktől. Mióta utoljára láttuk Frank-et. Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. This is Gustafson, a tökös csávó ! BKRGBR on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.


A vietnami veterán Frank Vega (Danny Trejo) visszatér, méghozzá egy új partnerrel, Bernie-vel (Danny Glover) az oldalán, hogy ismét megtisztítsák az utcákat a bűnözőktől. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. A két jó barát mindennapi rutinját félbeszakítja egy telefonhívás. A hívás Carmen-től jön. Vega és Pope Louisiana felé veszik az irányt Carmen és Jeffrie esküvőjére.


Tökös csávó

Az esküvő előtti éjszakán a lányt elrabolják és megkezdődik a hajsza. A két férfi újra akcióba lendül, hogy kiszabadítsák őt. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Folyamatosan frissítjük listája teljes hosszúságú filmeket. VIDEÓ - Frank Vega (Trejo) többszörösen kitüntetett vietnámi veterán, aki hazaérve a társadalom által kitaszítva, állás nélkül tralálja magát régi.


Magányosan, visszavonultan él a házában, se munkája, se barátnője. Egy napon szemtanúja lesz annak, hogy a helyi buszjáraton két skinhead megtámad egy idős, fekete férfit. Az oldalunk bizonyos funkciókhoz sütiket (Cookie) használ. A részletekért olvasd el felhasználási feltételeket!


Tökös csávó

Infó: Kedves látogató! Directed by Craig Moss. With Danny Trejo, Danny Glover, John Amos, Loni Love. Frank Vega and Bernie Pope return, this time to Louisiana in an attempt to find a. Az utóbbi időben kialakítottam magamnak egy komoly, leplezetlen koffeinfüggőséget, és ez nagyon nem jó.


Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzánk. Frank Vega teams up with grumpy old agoraphobic Bernie Pope to kick ass and. Frank Vega, a vietnami veterán a buszon megmenti a fekete férfit két skinheadtől. Mindezt valaki levideózta, minek láttán a férfit hősként ünneplik. Néhány évvel később a buszon utazva megvéd egy fekete férfit az inzultálástól, az esetet egy utas videóra veszi.


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. A „ csávó ” azóta ehhez tartja magát – és most ne reklamáljon senki azért, hogy a budapesti vb-n Kristóf „csak” ezüstöt nyert száz pillangón.


Leírás: éves vagyok és az álmom hogy legyen 5feliratkozom akinek tecik amit csinálok akor iratkozzatok fel valusicsuk meg együt. Szereplők: Danny Trejo – Frank Vega Charles S. Tökös Csávó előzetese alapján igen szórakoztató online film.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari