martedì 29 marzo 2016

Brak citati

Brak je ugovor po kome čovek jednom u životu kaže Da i preuzima obavezu da to ponavlja celog života. Brak je divna institucija, ali ko želi da živi u instituciji? Brak je knjiga koja se rado čita u prvom izdanju, ređe u drugom, kad zastari postane klasična, onda gubi svaku vrednost. Brak je sigurna luka koju muškarci nađu da se sačuvaju od oluje koju su sami stvorili.


Jolly “Oženjen čovjek riskira svaki dan, i svaki dan mač dužnosti visi nad njegovom glavom, i dnevnik se vodi sve dok se brak drži, i knjiga računa i odgovornosti se nikad ne zatvara, i odgovornost je još više inspirirajuća nego najslavniji pjesnik koji mora svjedočiti za. Pročitajte najlepše i najsmelije citate o braku.

Brak nalikuje na stavljanje ruke u vreću punu zmija sa nadom da ćemo izvući samo jegulju. Brak je jedna od rijetkih povijesnih pojava kod koje se osvajač podčinjava pobjeđenom. Brak je preporučeno pismo, obično pogrešno adresirano, koje je interesantno samo dok je zatvoreno. Brak je zato toliko omiljen jer spaja maksimalni broj iskušenja s maksimalnim brojem prilika.


Johann Nestroy Imao sam sasvim fino djetinjstvo sve do moje devete godine, a onda me klasični scenario razvoda braka upropastio. Neka citati svakodnevno dolaze vama, a ne vi njima! Ljubav je sjeme, a brak vrt.


I kao i tvoji vrtovi brak zahtijeva potpun angažman, mnogo truda, ljubavi i brige.

Nema smilovanja prema korovu, čupaj ga prije negoli se zakorijeni. Posveti se svom braku s istom požrtvovnošću koju ulažeš u svoje nasade, pa će sve biti u redu. Brak je sličan smrti: malo ih je koji stupaju u nj pripremljeni. Tomazeo) Brak je u izvesnim slučajevima strahovita zabluda s jedne strane, a strahovita prevara, s druge.


Nestroj) Brak se mora neprekidno boriti sa zveri koja sve proždire — navikom. Mudre izreke o braku. Izreke i citati o temi Brak. Preko 3kategorija sortiranih abecednim redom.


Dođite i pronađite citat za sebe! Modus za srećan brak još niko nije napravio mada su mnogi pokušavali. Na ovom mestu će te naći bezbroj mudrih ali i uvrnutih razmišljanja na tu temu.


Hičkok) “ Brak bez dece je dan bez sunca”. Albert Einstein al capone anegdote poznatih bogatstvo bol brak ciati citati citati Paulo Coelho citati u slici citati u slikama Henry David Thoreau herman hesse izreke izreke Paulo Coelho izreke u slikama Jovan Dučić kratki citati ljubav ljudi mesa selimovic misao trenutka misli misli poznatih motivacijske priče motivaciske price mudre misli. Srećno oženjen je samo onaj čovek koji razume svaku reč koju njegova žena nije rekla.


Die BRAK -Mitteilungen werden durch das BRAK -Magazin ergänzt, das in unterhaltsamer Form über die Arbeit der BRAK informiert. Bez obzira da li propadate grupi ozbiljnih za koje je brak svetinja ili se često šalite i brak smatrate zabavom, ovi šaljivi citati poznatih ali i anonimnih autora nasmejaće vas do suza i zasigurno će vam ulepšati dan. Ako žena stupi u brak sa vrlinama, tada je donijela dosta miraza.

Plautus “Arhitekte svoje greške pokrivaju mramorom, ljekari zemljom, a žene dekolteom. Liza Minnelli “Bez žene nema sreće ni nesreće. Narodna poslovica “Bilo da vas odbije ili prihvati, žena je uvijek sretna što je želite. Proizvod navike je brak i ništa drugo.


Lukrecije “Propali brak je onaj u kome žena provodi u kuhinji isto onoliko vremena koliko je prije udaje provodila pred ogledalom. Kurt Tucholsky “Prva ljubav je opasna samo kada je i posljednja. Nušić Prva ljubav je veoma velika i veoma mala. Najljepši citati i izreke. Velika baza poslovica.


Citati o ljubavi, prijateljstvu, sreci, motivaciji, uspjehu.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari