mercoledì 16 marzo 2016

Ikerláng szerelem

A végtelen tiszta megjelenése az ikerláng, szent szerelem. Jellemzői: Legelső találkozásnál felismere különös érzés kerít hatalmába…láttad már valahol, a szemeibe beleolvadsz. Mikor együtt vagytok, rájöttök egy földi titokra: nem létezik idő, megszűnik körülöttetek minden, csak Ti ketten vagytok. Az ikerláng szerelem jellemzői és az ikerláng találkozás lépcsőfokai.


Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Vannak szerelmek, amelyek nagyon nehezen indulnak el. Nem is lehet sejteni, lesz-e belőlük valaha párkapcsolat, mégis, a legszebb szerelmek szövődnek belőlük. Csodákat élnek meg, mintha minden új értelmet nyerne, mintha minden részlet tökéletesen a helyére kerülne, mintha minden most válna nyilvánvalóvá: mert minden korábbi tapasztalás az ikerláng szerelem felkészülését szolgálta.


A kapcsolat attól nehéz, hogy a párok lelkükben tökéletes másai egymásnak. Bárki, aki elindít egy érzést benne valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél - hisz minden megismételhetetlen. A párjára lelt ikerlélek a Teljességet - a tökéletes lényt - látja a másikban, és a Szerelem erejénél fogva segít is kibontakoztatni. Az egymáshoz visszatérő ikerlelkek az egész teremtést arra sarkallják, hogy visszatérjen ősforrásához.


Címkék: szeretet szerelem ikerláng ikerláng-szerelem. Milyen árnyak és milyen fények veszik körbe ezt a képet? Kezdjük az árnyakkal, leplekkel, baljós problémákkal!


Miért veszélyes és miért csodás az ikerláng -eszmét minden napi életed mozgatójává tenni? Bár mindkét típusú párkapcsolat lehet intenzív és szenvedélyes, mégis nagy különbség van a kettő között. A lelki társad a tökéletes partnere akivel remekül megértitek egymást, az ikerlángoddal viszont inkább olyanok vagytok, mint tűz és víz, mint a yin és a. A tökéletesség, a teljesség, a hazatalálás, az egyek vagyunk leírhatatlan élménye tölti el a lelkeket egymás közelében. Az eddigi szerelmektől nagyban eltérő, és nagyon misztikus.


Ikerláng szerelem

E létben a felejtés fátyola mi eltakarja az igaz Önvalódat. S ez a Szereteted ki tud teljesíteni. Az összes korábbi szerelem pedig felkészít arra, hogy bölcsebbek és tapasztaltabb legyetek a találkozás pillanatában, és végül örökké együtt tudjatok maradni. De ne gondol hogy csak fél lelked van, és a másik része egy számodra még ismeretlen személynél van - valójában minden iker teljes, de együttesen sokkal erősebbé tudnak válni. A szerelem egy olyan verem amiből nem tudsz kimászni.


A lélek a másik feléért született le a földre, hogy vele eggyé válva, megtapasztalja a földi élet örömeit, most már úgy, ahogy odafent megígérték neki. Szenvedés és gyötrelem nélkül, csupán a létezés öröméért. Ezek oldásával nyílik benned a szeretet útja, és lassan semmi sem á ll elébe: áramoltatsz és áramlasz: megnyílsz mások felé is. Azt is érteném, hiszen az ikerláng és úgy általában a szerelem tanításai az élet minden terén adhatnak valami olyat, amire szükség lehet, főleg azt figyelembe véve, hogy igazi önvalónk maga a szeretet és szerelem rezgése.


Ikerláng szerelem

Mindenképpen jó és helyes úton jár az akit az ikerláng-szerelem megperzsel, hiszen a lelke kopogtat, olyan állapotba vágyódva, ahol nyugodtan és biztosan, kétségek nélkül menetelhet az ő saját lélek szerinti útján, a lélekfejlődés útján, a spirituális fejlődés útján. Mind a két fél egymásra ismer lélekszinten és úgy érzik, mintha már találkoztak volna ezelőtt is. A vágy, amely mozgatja ezt a keresését olyan erős, hogy bármilyen távol is éljenek egymástól valahogyan egymáshoz sodorja őket az élet. A legtöbben csak az utolsó leszületésükkor találkoznak a másik felükkel, mert az ikerláng szerelem nem csak csodálatos, de nagy felelősséggel is jár.


Ha találkozol vele, itt az idő, hogy megérts mi a dolgod a világban, honnan. Sokan, miután sokat hallanak és olvasnak az ikerlángokról, úgy gondolják hogy ez egy tündérmese, megtalálod-az-ikerlángod-és – örökkön-örökké-boldogan-élünk-míg –meg-nem-halunk dolog. Egy hamis ikerláng kapcsolatban az egyik fél mindig úgy érzi, hogy a másik üldözi a szerelmével, szabályosan megfojtja.


Ikerláng szerelem

Néha felváltva üldözitek egymást, és ilyenkor az egyik fél pontosan tudja, hogy lazítani kellene a gyeplőn, és nem kellene minden időt együtt tölteni, de egyszerűen képtelen változtatni a helyzeten. Azt látom, azt nézem, hogy mi fér bele a definícióba és mi nem! Ez nem szeretet, nem szerelem. Ezért még akkor is, ha tényleg megtaláltam ŐT, nagyon káros azzal indítani, hogy ő az, mert nem őt fogom látni, hanem egy fogalmat Őbenne!


Egy fogalmat, mely kielégíti a hiányomat. Báger Gusztáv cikke: A lélek álommámora Báger Gusztáv költő írása Varga Csaba Megváltó Szerelem című képes versek könyvéről. Frekvenciaszámuk megegyezik.


Ikerláng szerelem

Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari