martedì 26 febbraio 2019

Smink 50 év felett

Smink 50 év felett

A jovoben is hozom nektek a videokat ugyhogy hogyha szeretnetek latni hogy mik lesznek akkor. A szép smink fölött is a szép bőrrel kezdődik. Először a bőrünket kell megszépíteni. Azt egyelőre nem tudjuk, itthon megjelenik-e a magyarul, mindenesetre Robinson eredeti verzióját innen tudja beszerezni. A smink a nő eszköztárának fontos része, mellyel ügyesen elfedhetjük apró hibáinkat és hangsúlyozhatjuk előnyös vonásainkat.


Smink 50 év felett

Sőt, megfelelően alkalmazva eltüntethetjük egy fárasztó nap vagy hét nyomait, és akár éveket fiatalodhatunk. A szépség és az elegancia év felett is lehetséges. Azonban nem elég a tökéletes smink , fontos a megfelelő frizura is ahhoz, hogy egy hölgy jól érezhesse magát a bőrében. Most megmutatjuk melyek a legdivatosabb frizurák a középkorú nők számára. Ugyanakkor rengeteg lehetőség kínálkozik az összkép tökéletesítésére: egy jó hajvágás mínusz tíz év, egy színtípusunkhoz passzoló szemhéjpúder és szempillaspirál szintén mínusz egy tízes.


Egy vidám, színes kendő pedig eltereli a figyelmet a kerekebb csípőről, tehát ez is mínusz öt év. A stylistek szerint, a jól megválasztott öltözet, a kifogástalan smink és egy jó frizura megfiatalítja a középkorú nőket, jobban, mint azt egy legkiválóbb plasztikai műtét tenné. A legjobb arcápolók felett.


Smink 50 év felett

Bármennyire is szeretnénk azt gondolni, hogy rajtunk nem fog az idő vasfoga, sajnos rossz hírünk van: természetesen, hogy idővel a bőrünk állaga és kinézete változik. Van azonban jó hír is: ez korántsem egyenlő azzal a horrorisztikus képpel, amely sokunk fejében él az öregedésről. Amit pedig nem lehet elégszer hangsúlyozni, a kellő és egészséges alvás, hiszen ha sokat és jól alszunk, felgyorsítjuk a bőr regenerálódását és megújulását. A Bebita Bonita vloggere most egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető sminket mutat be, mellyel év felett is megszépülhetünk!


Ultrafinom nyári smink felett : halványítja a mimikai ráncokat, mégsem túlzás. A hatvan év körüli nő még most sem hagyott fel a sminkeléssel,. Smink tanácsainkat ITT olvashatja. Frizura javaslatainkat ITT találja.


Smink 50 év felett

KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! Ha van vegán családtago akkor biztosan nagyon jól esik majd neki, hogy rá is gondoltál, és olyan ünnepi finomságokkal is készültél, amelyekből ő is jóízűen ehet, de az év legbensőségesebb ünnepén egyébként is mindenki lelkének jót fognak tenni ezek a mennyei fogások, amelyekért ráadásul senkinek nem kellett. Néhány újítással a régi sminkszabályok felülírhatóak, így már az sem teljesen igaz, hogy ötven év felett tilos a füstös szemsmink viselése. Bár a sötét színekkel csínján kell bánni, ha nem az a cél, hogy tompává váljon a tekintet, és az sem mindegy, milyen alapozás kerül a petyhüdt szemhéjra, illetve a szemkörnyéki ráncokra. A vagány csajok felett is azok maradnak.


Carrie jól mondta anno a Szex és New York első filmjének végén, hogy az az új őrület. Manapság számtalan ismert, érett példakép bizonyította, hogy nem számít, hány évesek vagyunk, egy igazi nő mindig képes viselni a korát. Hogy nézzünk ki elegánsan év felett ? A fiatalság receptje egy felkapott divattervezőtől a kifogástalan smink és egy jó. A faggyúmirigyek megnagyobbodnak, a T-zóna pórusai kitágulnak.


Havonta egyszer érdemes kozmetikai kezeléseketalkalmazni: jót tesznek az oxigén-, kollagénkezelések, amik hatására a bőr ellenállóbb és feszesebb lesz. Ha ezekre az alapvető dolgokra odafigyelsz, nem kell szégyenkezned év felett sem, ha smink nélkül teszed ki a lábad otthonról. Néhány újítás a bőrápolásban és az életmódodban nagyon sokat segíthet, hogy fiatalabbnak tűnj és megőrizd természetes szépségedet.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari